Detailed Notes on نیلینگ
Detailed Notes on نیلینگ
Blog Article
در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجاییهای قابلتوجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجاییهایی که در سطح دیواره رخ میدهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.
این روش همانند سایر روشهای سازه نگهبان دارای مزایا و معایبی است که در ادامه و به صورت موردی به آنها اشاره خواهیم کرد.
جهت افزایش ایمنی در گودهای عمیق، لازم است تغییر مکان دیواره گود به صورت مداوم توسط دوربین نقشه برداری و یا ملات گچ در نقاط حساس، کنترل گردد.
این روش جهت پایدارسازی جدارههای تونل و سازههای زیرزمینی به کار میرود. همچنین در پروژههای احداث بزرگراهها و راهآهنها نیز کاربرد دارد.
یونولیت یونولیت سقفی یونولیت دیواری یونولیت بسته بندی ورق یونولیت تری دی پنل دسترسی سریع
همچنین در صورت نیاز به انجام بهسازی خاک قبل از اجرای سازه نگهبان میتوان از روشهایی مانند جت گروتینگ و میکروپایل استفاده کرد.
برای حصول از قرارگیری کامل دوغاب در میان میلگرد و خاک کنارهی چاهک (کاور)، باید اسپیسرها یا قطعاتی را در طول و بین میلگرد و دیواره داخلی قرار دهیم.
گاهی به دلیل ریزشی بودن دیوار گود و ایجاد لرزشهای ناشی از حفاری چالهها ممکن است دیواره گود در عمقهای محدود و کم نیز دچار ریزشهای موضعی شود.
گاهی در چند متر ابتدایی خاکبرداری به دلیل نزدیکی گود به خیابان و احتمال آسیب زدن به تاسیسات شهری یا احتمال ورود میخها به زیرزمین ساختمانهای مجاور، اجرای عملیات نیلینگ (میخ کوبی) امکان پذیر نیست.
راهاندازی طول پایپ زهکش برابر ۲۵ سانتیمتر بوده و وجود پمپ رزرو در عملیات ضروری است.
همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابهجایی درزهها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی میتوانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوکهای گفته شده، شوند.
همچنین، در متد میخ کوبی، قسمت کمتری از خاک به حالت مسطح در میآید که باعث کاهش تخریب محیط و حفظ زمین میشود.
پیش از خواندن ادامه مقاله ابتدا فیلم نحوه اجرای نیلینگ خاک زیر را مشاهده کنید.
یکی از روشهای کاربردی و مؤثر که فضای کمی اشغال خواهد کرد استفاده از نیلینگ یا میخ کوبی است که میتواند مزیتهای متعددی داشته باشد. در ادامه نیلینگ چیست مطلب بررسی خواهد شد که نیلینگ (میخکوبی) چیست و چه مزایا و کاربردهایی دارد.